• Ново
- Линија Транспарентност Филм За Копири И Црно-Бели Ласерски Печатачи 50Ct 60837

- Линија Транспарентност Филм За Копири И Црно-Бели Ласерски Печатачи 50Ct 60837

DEN 2.67

Износ
Това е достапна

Ц-Линија ласерски печатач/обична хартија јасен копир филм е дизајниран за употреба со повеќето црно-бели ласерски печатачи или монохроматски копири и е со големина 8 1/2" х 11", продаден како 50 по кутија.Ц-Линија ласерски печатач/обична хартија јасен копир филм создава кристално јасни или обоени надземни транспаренти со леснотија. Филмот веднаш додава уште една визуелна димензија на секој деловен предлог, лекција во училница и многу повеќе, продаден како 50 по кутија. Создадете кристално јасни и обоени надземни транспаренти со леснотија. Транспарентност филм за обична хартија копири и ласерски печатачи. Пакување : 50/пакување. Чисто. Големина : Буква 8 1/2 "х 11" (лист). Дизајниран за употреба во повеќето црно-бели ласерски печатачи. Удобен вкрстен референтен водич е вклучен со секоја кутија и пакет за идентификација на компатибилни печатачи. Користењето филм за транспарентност може веднаш да додаде друга визуелна димензија на секој деловен предлог, лекција во училница и многу повеќе. Удобен вкрстен референтен водич е вклучен со секоја кутија и пакет за идентификација на компатибилни печатачи. Продадени како 50/Пакет. Продадени како 50/Пакет. Создадете кристално јасни и обоени надземни транспаренти со леснотија. Големина : Буква 8 1/2 "х 11" (лист). Удобен вкрстен референтен водич е вклучен со секоја кутија и пакет за идентификација на компатибилни печатачи. Транспарентност филм за обична хартија копири и ласерски печатачи. Дизајниран за употреба во повеќето црно-бели ласерски печатачи. Пакување : 50/пакување. Удобен вкрстен референтен водич е вклучен со секоја кутија и пакет за идентификација на компатибилни печатачи. Чисто. Користењето филм за транспарентност може веднаш да додаде друга визуелна димензија на секој деловен предлог, лекција во училница и многу повеќе.

Повеќе информации

Најдобрите понуди во категоријата