• Ново
Замена На Сијалицата За Фрижидер FGHS2667KB Фрижидер-Компатибилен Со Сијалицата Frigidaire

Замена На Сијалицата За Фрижидер FGHS2667KB Фрижидер-Компатибилен Со Сијалицата Frigidaire

DEN 718.24

Износ
Това е достапна

241555401 Фрижидер Сијалица Замена ЗА ФРИЖИДЕР FGHS2667 KB3 Фрижидер-Компатибилен Со Фригидер 241555401 Сијалица забелешка : ова е Почетна Компоненти Бренд замена дел, А не оем производ. Сите споменувања на имиња на брендови или описи на модели се направени строго за да се илустрира компатибилноста. Сите имиња и логоа на брендови се регистрирани трговски марки на нивните соодветни сопственици. Овој производ не е поврзан со никакви брендови и не е покриен со никакви гаранции што ги нудат оригиналните производители. Сите гаранции за овој производ се нудат исклучиво Од Почетните Компоненти. Почетна Компоненти Замена за 241555401 Фрижидер Сијалица ЗА ФРИЖИДЕР FGHS2667 KB3 Фрижидер. Материјали со врвен квалитет за трајни перформанси и издржливост. Лесно поправете САМ за мртво светло за фрижидер. Основен Тип : Е26. Компатибилен Со Фригидер 241555401 Сијалица. Спецификации : 40 W, 120 V.

Повеќе информации

Најдобрите понуди во категоријата