• Ново
Паиште 4 Серија Акцент Цимбал Пар Со Вклучени Кожни Ремени

Паиште 4 Серија Акцент Цимбал Пар Со Вклучени Кожни Ремени

DEN 0.67

Износ
Това е достапна

Легендарните кимвали кои го дефинираа звукот на генерациите тапанари уште од раните Денови на Рок. Сегашната 2002 година е изградена врз основа на оригиналните класични кимвали и е проширена со модерни звуци за денешната прогресивна популарна музика. Светла, брилијантна, топла. Тесен опсег, чиста мешавина. Многу одговорно чувство. Малку разбиен, експлозивен напад со топло, бледо бледнеење слично на ѕвонче. Се одликува со егзотично чувство, многу доминантен централен тон со меки, вртливи над - и подтонови. Достапни поединечно, како парови со ремени,или нанижани парови. Може да се користи и како многу необични мини капи или монтирани наопаку преку ѕвонче за возење. 2002. Акцент Цимбал пар Со Кожни Ремени. Големина : 4". Тежина : средна тешка. Јачина на звук : мека до средна гласна. Стап Звук : пинги. Интензитет : жив. Одржување : долго. Ѕвонче Карактер : пригушени, одвоени. Звучен Карактер : Светла, брилијантна, топла. Тесен опсег, чиста мешавина. Многу одговорно чувство. Малку разбиен, експлозивен напад со топло, бледо бледнеење слично на ѕвонче. Се одликува со егзотично чувство, многу доминантен централен тон со меки, вртливи над - и подтонови. Достапни поединечно, како парови со ремени,или нанижани парови. Може да се користи и како многу необични мини капи или монтирани наопаку преку ѕвонче за возење.

Повеќе информации

Најдобрите понуди во категоријата