• Ново
Калем за палење Одговара изберете: 1984 - ФОРД Ф150, 1984 - ФОРД Ф250

Калем за палење Одговара изберете: 1984 - ФОРД Ф150, 1984 - ФОРД Ф250

DEN 2.33

Износ
Това е достапна

Компатибилен со 1984-1998 ford® eec-IV. овој производ не е создаден или продаден од ford®.; Дизајниран со оптимизиран низок отпор, намотки со висок сооднос на вртења околу е-јадро од Висок силиконски магнетски челик м36 за повисоки енергетски и напонски излези. Резултира со побрз почеток, подобрен квалитет на мирување и поостри реакции на гас. Компатибилен со доцниот модел ford eec-IV компјутерски контролиран систем за палење опремен со tfi дистрибутер. Директна оем замена. Може да се користи и со систем за палење со ЗАБРЗУВАЊЕ, Мелори, Кран, Холи или мсд капацитивно празнење. Специјалната епоксидна висока температура се спротивставува на шок и вибрации, додека ја зголемува топлинската спроводливост. Контактот со жица од месинг серпентина ја зголемува енергетската ефикасност и се спротивставува на корозијата подобро од алуминиумот. Висока диелектрична јачина ЗАБРЗА Жолта над-обликувани домување.; Директен Приклучок За Замена Директно Ое Одговара. Напредна Технологија На Бобина. Стандардни Моторни Производи СМП Фд-478. МСД 5527.

Повеќе информации

Најдобрите понуди во категоријата