• Ново
Климер Б751-Прирачник За Поправка За Надворешни Сили-1984-1999

Климер Б751-Прирачник За Поправка За Надворешни Сили-1984-1999

DEN 527.84

Износ
Това е достапна

Прирачниците за Clymer Marine и PWC се извор број 1 за САМОСТОЈНО одржување, решавање проблеми и поправка. Со чекор-по-чекор процедури во комбинација со детална фотографија и широка употреба на прегледи на експлодирани делови, прирачниците За Климер се задолжителна алатка за самостојниот човек. Климер Б751-4 е Прирачник За Поправка за Надворешни Сили. Овој прирачник опфаќа Надворешни Плочи Од 1984 до 1999 Година (вклучувајќи Л-Дискови) кои се движат од 4 - 150 КС. # 1 извор ЗА САМОСТОЈНО одржување, решавање проблеми и поправка. Чекор-по-чекор процедури во комбинација со детална фотографија. Експлодира делови пати. За 1984 до 1999 Година Меркур Надворешни Плочи (вклучувајќи Л-Дискови) кои се движат од 4-150 КС.

Повеќе информации

Најдобрите понуди во категоријата