• Ново
Тојела Тенок детектор За лице Светло Сина Мечка

Тојела Тенок детектор За лице Светло Сина Мечка

DEN 1.33

Износ
Това е достапна

Вовед во користење1. Откако ќе го отворите пакувањето, исплакнете го со топла вода и избришете го чистипочнете да го користите (не жешко долго време, во спротивно ќе се деформира)Држете го цилиндричниот дел со устата, а потоа искористете ја моќта на устата да не2. Надвор од дејството на издишување и дување за да се направи лицето калцинирано;се препорачува да се користи 1-2 пати на првиот ден, 2-3 минути секој пат.Секој пат кога користите чиста вода за плакнење и сушење за чување, овој производ е во3. Додека го разредува лицето, може да помогне во подобрување на мускулите на јаболкото и отстранување на декретотефект. Треба да опстојуваат за околу 2 месеци ќе имаат очигледни ефекти.Мерки на претпазливост1. Овој производ не е медицински апарат.2. Не користете го надвор од оригиналната употреба на овој производ.3. Ако сте повредени поради неправилна употреба, престанете да ја користите.4 Ако се чувствувате лошо за време на употребата, ве молиме веднаш престанете да го користите.5. Ако симптомите не се ублажат дури и ако се суспендирани, ве молиме веднаш посетете лекар.6. Ве молиме не користете постојано долго време.7. Ве молиме користете го стандардот од 2-3 минути на ден.8. Ве молиме не гризете со забите.9. Ве молиме, не ставајте или користете околу огнот или местото со висока температура, Спречувајте оштетување или деформација.10. По употреба, ве молиме отстранете го силиконскиот дел и исчистете го пред да заштедите. Тојела Тенок детектор За лице Светло Сина Мечка.

Повеќе информации

Најдобрите понуди во категоријата