• Ново
Ниво 2а - Златна Ѕвезда Перформанси Со Онлајн Аудио: Пијано Авантури

Ниво 2а - Златна Ѕвезда Перформанси Со Онлајн Аудио: Пијано Авантури

DEN 2.33

Износ
Това е достапна

(Фабер Пијано Авантури). Карактеристики нови сола за пијано за средноелементарниот пијанист Од Ненси и Рандал Фабер, некои со изборни делови за дует на наставници. Овие парчиња претставуваат широк спектар на стилови за да ја подобрат свеста на младиот музичар за класичните, џезот, народните и импресионистичките звуци. Повтореното слушање и игра-заедно со вклученото онлајн аудио ќе ги запознаат учениците со различни музички текстури и звучности, вклучувајќи пијано сонатина со оркестар. Содржи песни и парчиња како : Ги Сакам Планините * Рецитал На Малиот Дух * Кршење на Хариет * и Дедо Леприкон. Ниво 2А - Златна Ѕвезда Перформанси Со Онлајн Аудио : Пијано Авантури.

Повеќе информации

Најдобрите понуди во категоријата