• Ново
AC Dc Адаптер ЗА GARMIN NUVI 2475LT 2450LM 2460LMT 3450LM 3490LMT Кабел За Напојување КАБЕЛ PS Полнач Mains PSU

AC Dc Адаптер ЗА GARMIN NUVI 2475LT 2450LM 2460LMT 3450LM 3490LMT Кабел За Напојување КАБЕЛ PS Полнач Mains PSU

DEN 1.33

Износ
Това е достапна

ABLEGRID AC / DC Адаптер ЗА GARMIN NUVI 2475 LT 2450 2450 LM 2460 LMT 3450 3450 LM 3490 LMT 3410 3460 Кабел За Напојување PS Полнач Psu ABLEGRID AC / DC Адаптер ЗА Garmin NUVI 2475 LT 2450 2450 LM 2460 LMT 3450 3450ЛМ 3490ЛМТ 3410 3460 КАБЕЛ ЗА НАПОЈУВАЊЕ КАБЕЛ ПС ПОЛНАЧ ПСУ ИМИЊАТА НА ПРОИЗВОДИТЕ СЕ ТРГОВСКИ МАРКИ НА НАВЕДЕНИОТ ПРОИЗВОДИТЕЛ или ДРУГИ СОПСТВЕНИЦИ и не СЕ ТРГОВСКИ марки на аблегрид. Производителот не мора да ја одобрува употребата на овие производи.

Повеќе информации

Најдобрите понуди во категоријата