• Ново
Дигитална енергија DEE1- 3-насочен кабел за проширување на тешки тешки тешки тешки вредности

Дигитална енергија DEE1- 3-насочен кабел за проширување на тешки тешки тешки тешки вредности

DEN 1918.40

Износ
Това е достапна

Овој дигитален енергетски временски отпорен на 3-насочен кабел за продолжување е направен за внатрешна/надворешна употреба. Искористете ги предностите на 3 различни кабли за да минимизирате колку вкупно кабли треба да ги извршите. Неговиот главен кабел е долг 20 метри. Другите 2 жици се по 10 метри. Максималното продолжение е 30 метри со вкупна должина од 50 метри. Овој кабел за продолжување на затворен/надворешен мерач може да се справи со 13 засилувачи и 1.625 вати. Тешка, издржлива, 3-понатаму, 3-насока заземјен кабел за продолжување. Просторите се засилени за издржливост. Ракување со моќност од 13 засилувачи, 125 волти и 1.625 вати. SJTW 16 мерач/3 диригент. способни да издржат голем спектар на температури. Продавниците се покриени за дополнителна безбедност. Главниот кабел е 20 стапки; Другите 2 жици се 10 метри; 30 стапки максимално продолжение со вкупно 50 метри. Наведен UL.

Повеќе информации

Најдобрите понуди во категоријата