• Ново
'Ореал Париз Елвив волумен за задебелување на шампон, 25. Фл.

'Ореал Париз Елвив волумен за задебелување на шампон, 25. Фл.

DEN 105.44

Износ
Това е достапна

L'Oreal Paris Elvive Filler Shampope за задебелување на шампон, е шампон за задебелување што создава тело и густина за коса што се чувствува подебела во 1 употреба.* Спарен со климатик за филер за волумен на L'Oreal и третман на коса Нашиот систем продира во влакната на косата од корен до Совет за поздрав изглед, целосна коса. Работи на создавање текстура одвнатре за да генерира подебел чувство, лифт на корен и траен волумен со текот на времето.*Кога користите целосен систем на шампон, балсам и третман. Пакувањето може да варира, она што го добивате можеби не е она што се рефлектира на страницата. L'Oreal Paris Elvive Shampope за задебелување на волуменот, Шампон за задебелување на волуменот на париз, шампон за задебелување е шампон за задебелување што создава тело и густина за коса што се чувствува подебел во 1 употреба. Спарен со климатик за филер за волумен на L'Oreal и третман на коса Нашиот систем продира во влакното за коса од корен до врв за поздрав изглед, целосна коса . работи да создаде текстура одвнатре за да генерира подебел чувство, лифт од корен и траен волумен над време. Кога користите целосен систем на шампон, балсам и третман . пакувањето може да варира.

Повеќе информации

Најдобрите понуди во категоријата